nieuws

Wij “Ouders zieke Milan luiden Noodklok” Artikel Dagblad van het Noorden

Jeetje wat maken wij veel mee en dat in deze “corona- tijden” en dat in een intelligente lockdown…

Eerst komt er een herhaling op televisie van de Weet ik Veel , waarbij wij vorig jaar geld hebben gewonnen, waardoor we voor Milan zijn rolstoelbus hebben kunnen kopen! Super dankbaar voor!
Maar daarnaast verkeren we in een hele andere crisis, al maandenlang, een crisis die te maken heeft met het PGB en alle wetgeving eromheen.

We houden ons aan alle regeltjes, richtlijnen en willen alles zo goed en tijdig regelen, zodat Milan de juiste en best passende zorg krijgt, maar alsnog laat de zorgverzekeraar je in de kou staan, maandenlang.

De BVIKZ Mevr. V. Hooglugt en ook Dhr. J. Kerstens, volksvertegenwoordiger namens de PvdA, maken zich sterk voor alle IKZ (Intensieve Kind Zorg) ouders. En steunen ons met en in deze crisis. Het wordt tijd dat hier aandacht voor komt en dat de IKZ ouders inderdaad de waardering gaan krijgen i.p.v. de zogenoemde trap na! Het draait hierbij om een landelijk probleem. Wij als IKZ ouders hebben dagelijks al genoeg zorgen om, voor en over (de gezondheid van) ons kind, daar komt de huidige corona crisis nog bij en de ZVW (Zorgverzekeringswet) maakt het voor ons nog stressvoller…

Dit is een oproep voor alle IKZ ouders….
Help ons, Steun ons en met ons bedoelen we alle IKZ ouders. Hoe? Like, deel, share dit artikel zoveel mogelijk!

Alle ins en outs lees je in ons artikel van het

Ouders zieke Milan luiden noodklok DVHN

 

Aan allen, alvast bedankt voor jullie steun en deelacties.

En Mevr. V. Hooglugt en Dhr. J. Kerstens, dank voor jullie input en alle steun in deze IKZ crisis en uw medewerking aan dit artikel!

En aan alle IKZ ouders, Diep respect voor allen, diepe buiging en zodra het meldpunt er is… (AAN)MELDEN AUB!!!

 

Het artikel is ook te lezen/vinden bij Dagblad van het Noorden  als Premium Artikel, dus heb je een abonnement (Die momenteel gratis zijn t/m 1 juni 2020), klik dan snel op de link van hun website.

 

 

3 gedachten over “Wij “Ouders zieke Milan luiden Noodklok” Artikel Dagblad van het Noorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *