nieuws

Red Bull 400 voor Help Milan

Fantastisch nieuws!

Zes mannen, waaronder de papa van Milan, gaan een enorme prestatie leveren voor Help Milan! Wie? Wat? Waar?

Arjan Meerstadt, Arjan Sikken, Arjen Rosies, Frank Veenstra, Robert Stobbe en ook Papa Rick Maurer, gaan samen de Red Bull 400 uitdaging aan!

Zij gaan de skischansbeklimming doen in Titisee, 400 meter, 140 meter omhoog met een helling van wel 75%

Milan beklimt dagelijks hoge bergen en gaat soms door diepe dalen. De beklimming van deze zes mannen staat hier symbool voor!

Waarvoor gaan zij dit lopen, nu het 1e doel al bereikt is? Dit om de andere doelen te behalen. Op de flyer staan diverse punten die nodig zijn voor Milan om verder te ontwikkelen.  Zoals een aangepaste hoog – laag bad om Milan veilig in bad te kunnen doen. Waardoor hij thuis hydrotherapie kan krijgen en ontspanning kan krijgen voor zijn spasticiteit. Of sponsor deze mannen en Milan om het voor hem mogelijk te maken dat we voor hem een elektrische joy-stick besturing aan kunnen schaffen voor zijn komende hand geduwde rolstoel, zodat Milan overal zijn vrijheid heeft! Een elektrische rolstoel kan namelijk niet altijd of overal mee naartoe of naar binnen. Zonder deze joystick aansturing op de hand geduwde rolstoel zal Milan dan weer veel afhankelijker zijn van anderen, ondanks kleine aanpassingen die gedaan worden aan zijn hand geduwde rolstoel. Of doe een bijdrage aan de diverse behandelingen die Milan zoveel verder helpen in zijn ontwikkeling, maar helaas niet vergoed worden door verzekeraars! Zoals je ziet er zijn nog zat stappen te zetten en elke kleine stap is er voor Milan 1 vooruit! De zes mannen trainen zich helemaal suf, om voor Milan een geweldige prestatie neer te zetten! Motivatie genoeg!

De Flyer zal op vele plaatsen gedeeld worden en ook online zal je hem veel tegen komen!

Delen wordt zeker gewaardeerd! Sponsoren is van onschatbare waarde!

Wij zoeken voor deze toppers en uitdaging sponsoren! Sponsor, steun en doneer jij ook??

Onder vermelding van Red Bull 400 Help Milan kan dat via

Óf rechtstreeks op:

Iban: NL91INGB0005929156  t.n.v. Mevr. F.N. Maurer – Seelen o.v.v. Red Bull 400 Help Milan

 

Ontzettend bedankt, zeker namens Milan, Boks van Milan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *