nieuws

MILAN HEEFT GEWONNEN BIJ RTL4 WEET IK VEEL, GWEN VAN POORTEN BEDANKT! #GWENHELPTMILAN

Zondag 20 januari 2019, was met recht een avond om nooit te vergeten!

Wauw wat hebben ze een hoog bedrag behaald en wat ongelovelijk dat Gwen voor ons gespeeld heeft! Bedankt dekt de lading niet eens! Vol verwondering zitten wij hier op de bank. Is dit echt?

Voor ons eindelijk een beetje licht aan het einde van deze diepzwarte tunnel van de afgelopen 3 jaar. Eindelijk komt de vrijheid van ons gezin een grote stap dichterbij!

Wij kunnen het niet geloven dat ons dit overkomt! Zo bijzonder en wonderlijk Milan zijn beperking is, is dit ook een zeer kleine kans dat je zo een prijs wint! Wat een emoties komen er los. Eindelijk komt de Rolstoelbus een stap dichterbij, eindelijk het vooruitzicht dat we op pad kunnen als gezin. Dat Milan zijn rolstoel “overal” mee naartoe kan nemen! Een droom die nu bijna werkelijkheid kan gaan worden!

Heb je de uitzending WEET IK VEEL GEMIST? Check dan snel de uitzending via onderstaande link:

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/462562/Weet_Ik_Veel.html

(Wij zijn te zien in en na de finale, uiteraard aan het einde van de show!)

Wat bijzonder dat Gwen, voor ons gespeeld heeft! Zo bijzonder haar bij ons in huis te mogen ontvangen, zien en gelijk samen zo een klik te hebben. Ook Milan genoot volop samen met Gwen! We hebben een heel leuk gesprek gehad en ook voor Gwen werd het nog duidelijker hoe hard het geld nodig is en dat het zeker weten goed besteed gaat worden. Voor de toekomst en ontwikkeling van Milan! Lieve Gwen wat ben je een leuke, spontane, lieve en begane vrouw! Zo ontzettend leuk je te ontmoeten en onbeschrijvelijk dankbaar zijn we voor jouw en de studente haar inzet voor ons gezin! We kunnen niet geloven dat we gewonnen hebben!

1000 maal dank Gwen van Poorten, studente, Linda de Mol en RTL4 / TALPA / John de Mol, dat dit voor ons mogelijk is gemaakt!

Ondanks dit hele mooie hoge bedrag, zijn we er helaas nog niet!

Wil jij ook Milan helpen en hieraan bijdragen? Dan kan via deze doneerbutton 

  !

Elke donatie, klein of groot, is meer dan welkom en wordt gewaardeerd! Elke donatie is voor Milan een stapje vooruit! Alvast bedankt! Boks van Milan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *