nieuws

Doel 1 bereikt! Milan heeft zijn Rolstoelbus!!!!

Wauw!! Wij kunnen het niet geloven, maar het is ons dankzij jullie allemaal gelukt!!!

Milan heeft zijn rolstoelbus! Na bijna twee jaar strubbelingen en onze weg zoeken binnen alle wetgeving en regeltjes en welke stappen je moet nemen, is het zover! EINDELIJK!

Uiteraard zou het niet ons verhaal zijn, als zelfs met de aflevering er wat strubbelingen en tegenslagen waren, met een zeer verdrietige driejarige Milan, maar dit heeft Opel Ambergen Emmen super opgelost!

Eén dag later als gepland, was de bus dan toch klaar en konden we Milan verblijden met het nieuws dat zijn bus nu toch echt opgehaald kon worden!

Zijn enthousiasme, zijn blijdschap, zijn geluk, zijn glimmende ogen als sterretjes, zijn grootste en mooiste lach ooit! Wat een blijdschap en wat een geluk! Al deze prachtige elementen, zijn niet te beschrijven, maar dit is wel de reden waar je dit allemaal voor doet!

Uren kan ik hier nog over schrijven, maar woorden kunnen niet beschrijven hoe fantastisch en onwerkelijk het voor ons is. Laat staan hoe dankbaar we zijn. We hopen dat de foto’s en filmpjes jullie een goed beeld gaan geven!

BEDANKT ALLEMAAL!!!! Iedereen die ons geholpen, gesteund, gedoneerd, geliked en gedeeld heeft, BEDANKT 1000 maal dank! Opel, bedankt voor al jullie meedenken, regelen en het uiteindelijk oplossen van onze uitdaging! Ondanks de “bumpy ride” , gaan we nu hopelijk vele jaren rijplezier ervaren met vele veilige kilometers!

Ook een zeer grote dank naar alle fondsen en stichtigingen die ook hun financiele steun hebben gegeven om dit te verwezenlijken. Want Milan zijn vrijheid wordt nu eindelijk werkelijkheid! Samen de wereld verkennen, samen op reis, samen op avontuur!!

Fantastisch dat jullie ons allemaal zo geholpen hebben! Nu ons eerste doel behaald is, gaan we op de site ook e.e.a. aanpassen, houdt ons in de gaten er volgen leuke dingen, zoals de Red Bull 400!(Wil je hier meer over weten, klik dan snel op de hyperlink!)

Wij gaan nu door met onze volgende doelen en onze nieuwe Red Bull 400 uitdagingen, blijf ons volgen en delen, we gaan er weer voor, samen! Boks van Milan!

Helpen, steunen en sponsoren jullie de mannen, ons en vooral Milan mee?

 

2 gedachten over “Doel 1 bereikt! Milan heeft zijn Rolstoelbus!!!!

  1. Fantastisch dat men zich zo voor jullie heeft ingezet. Ik hoop dat ook doel twee gaat lukken. Veel veilige rij-kilometers toegewenst. Ik denk dat dit een verbetering is van de levenskwaliteit.

    1. Super dat de bus gelukt is! We genieten volop van onze zoon en zijn vrijheid die hij nu heeft! De wereld is 1 groot avontuur, sinds de bus er is! Super bedankt allemaal en op naar het volgende doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *