Blog

Een terugblik en Milan bij Joris’Kerstboom!

Geplaatst op

Milan in het licht, ons kerstlichtje elke dag weer!

Even een korte terugblik, want de afgelopen maanden is er veel gebeurd. Milan is inmiddels 3 geworden en Milan ontwikkeld enorm! Zijn rolstoel werd geleverd  en Milan verbaast iedereen hoe goed hij hem al kan besturen! Daarom is het, dankzij zijn revalidatieteam, mogelijk gemaakt dat zijn rolstoel naar huis is gebracht! Milan mag deze kerstvakantie thuis én buiten eindelijk de wereld gaan ontdekken! Wat een blijheid en wat een vrijheid! Het liefste wilt Milan zijn rolstoel en die vrijheid overal mee naartoe nemen, maar helaas zonder de aangepaste bus zal dat niet gaan. (meer…)

Blog

9 oktober, Milans Racewagen!

Geplaatst op

Vandaag was het zover! Eindelijk! In de maand dat Milan 3 jaar gaat worden, werd vandaag ook zijn lang verwachte elektrische rolstoel geleverd. Een paar maanden geleden is hiervoor de passessie geweest, waarvoor ik, als Milans moeder, nog wat extra input heb gegeven. Dit na een bezoek aan de supportbeurs in de jaarbeurs Utrecht, is het exact het type en model rolstoel geworden, wat wij op de beurs hebben bekeken.
Milan mocht de kleuren kiezen en vond het fantastisch om weer mobiel te zijn. Al was het maar voor héél even. Wat is dat fantastisch.. een glimmend, vrolijk en ondeugend jongetje te zien, die zo ineens wegrijdt en zegt: “Ik kom eraan mama!” (meer…)

nieuws

Een platform om Milan te helpen!

Geplaatst op

milan-nieuws

In augustus 2018 is er een website gebouwd rondom de crowdfunding actie om Milan te helpen! Hiervoor hebben we hulp gekregen van een aantal partijen om dit mogelijk te maken!

Helpmilan.nl staat vanaf nu centraal in onze communicatie naar buiten toe! Een duidelijke korte websitenaam die makkelijk te onthouden is. Op de website vindt je als bezoeker meer achtergrond informatie over Milan, directe links naar onze social media kanalen en natuurlijk voor ons het belangrijkste.. er kan direct gedoneerd worden via de website!

(meer…)