Doelen

Mede dankzij al jullie hulp, inzet, steun en vele donaties hebben we voor Milan al veel kunnen realiseren! De bus is een feit en de verbouwing (incl. tijdelijke verhuizing) is gestart!

Wat is er dan nu nog nodig voor Milan, zou je zeggen?

Een speciaal bad en speciale instelbare wastafel,  voor in zijn aangepaste badkamer en uiteraard is een bijdrage voor alle dure therapieën die niet vergoed worden nooit weg!  (Doel 2 en Doel 3!)

Doel 1 = Behaald! We hebben een nieuwe rolstoelbus! Fantastisch bedankt allemaal!

Hoe fantastisch met al jullie hulp en donaties, uit alle hoeken en instanties is het ons gelukt om een fantastische bus aan te schaffen! Wat een vrijheid! De bus geeft Milan en ons zoveel ruimte en vrijheid , om eindelijk met het gezin op stap of familiebezoek te kunnen gaan. Hoe blij en dankbaar wij hiermee zijn is niet te beschrijven! DANK!!!

Doel 2: Onze woning uitbouwen (gestart)  incl. hoog – laag bad en wastafel! (hydrotherapie) (€10.000)

Onze woning wordt momenteel compleet verbouwd en wij wonen tijdelijk ergens anders. Naast een stuk WMO voorziening(en), komen we voor dit stuk ca. € 10.000 tekort, puur voor Milan zijn aangepaste badkamer, om daar een hoog-laag bad en wastafel in te kunnen plaatsen. Zodat Milan lekker in bad kan genieten en ontspannen. Maar waarbij het vrij in het warme water zijn voor zijn spieren en gewrichten veel betekend voor zijn gezondheid en welzijn. In bad kan Milan zijn dagelijkse hydrotherapie en ontspanning krijgen, waardoor zijn spasticiteit vermindert en we vergroeiingen zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Het betekend letterlijk minder pijn voor Milan. Maar helaas, krijgen we dit niet vergoed Het voordeel van een hoog-laag bad is dat je het bad per persoon op ideale ergonomische hoogte in kan stellen, zodat je Milan goed kan verzorgen, zonder dat je zelf rugklachten e.d. krijgt. En een aangepaste wastafel, welke je in hoogte in kan stellen, zodat Milan altijd zelf zijn handen kan wassen en zijn tand gepoetst kan krijgen, ongeacht in welke rolstoel hij zit.

Doel 3: Therapieën en kleine hulpmiddelen

Met Milan volgen wij diverse intensieve therapieën welke niet vergoed worden door verzekeraars, zoals:

  • Osteopathische behandelingen , BSM de Jong therapie en chiropraktie. (elke 6 weken) Dankzij o.a. deze behandelingen zien we Milan steeds meer ontwikkelen.

Zoals jullie zien is er veel nodig om Milan de juiste hulp te bieden, waardoor hij kan ontwikkelen zoals elke andere Peuter/kind. Ruimte, Rust, Bad en Vrijheid zijn de kernwoorden, die centraal staan voor de dingen die Milan nodig heeft. Uw donatie / bijdrage kan voor Milan een wereld van verschil betekenen en weer een extra behandeling en stap de toekomst in!

Ons leven staat al heel lang op pauze, Milan zijn leven en ontwikkeling staan op pauze, helpen jullie ons mee op PLAY te drukken?

Dat kan via de doneerbutton! Lets P(l)ay!

Alvast onwijs bedankt namens ons, maar vooral namens Milan!

www.helpmilan.nl